Historie

Auto Stuart Elst is en blijft een begrip in de regio.Het bedrijf is klein begonnen aan de Groenestraat in Elst en in de loop der jaren uitgegroeid tot een gerenommeerd Ford Dealer bedrijf aan de Nijverheidsweg te Elst.Verder had Auto Stuart Elst een groot occasioncentrum waar altijd zo’n 100 auto’s op voorraad stonden.Om gezondheidsredenen heeft Chris Stuart begin 2014 een stapje terug gedaan en de panden aan de Nijverheidsweg verhuurd aan Wensink. Verder heeft Wensink ook het Ford Dealerschap en de werkplaats overgenomen.

Het bedrijf aan de Nijverheidsweg is verder gegaan onder de naam Stuart Wensink en valt onder de vlag van de Wensink Groep.Auto Stuart Elst is niet verdwenen uit het straatbeeld en is inmiddels verhuisd naar de Voltweg 5 te Elst. Een perfecte locatie, omdat het raceteam, werkplaats en showroom nu onder een dak gehuisvest zijn.

Vanaf januari 2015 is Auto Stuart Elst een universeel autobedrijf waar u terecht kunt voor het onderhoud aan uw auto en de in- en verkoop van gebruikte auto’s. Chris Stuart is wel verbonden aan het bedrijf, maar houdt zich wat meer op de achtergrond. Aanspreekpunt voor verkoop en werkplaats is zoon Liroy Stuart.

Contactgegevens

Auto Stuart Elst
Voltweg 5
6662 PT  ELST
Tel. 0481-820220
mailen met Auto Stuart Elst

Volg ons op Facebook
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag  9.00 tot 17.30 uur
Zaterdag 10.00 tot 13.00 uur 

Buiten deze tijden om kunt u voor de afd. verkoop ook op afspraak bij ons terecht.