Airco Service

Maak een afspraak

De airconditioning in uw auto zorgt ervoor dat uw auto in de zomermaanden koel blijft en in de wintermaanden condens vrij. Vervelend dus als de airco minder goed of niet meer werkt. We controleren uw airco en verrichten de nodige service om deze weer goed te laten werken.

Koelt de airco in uw auto minder dan dat u gewend bent, of begint deze een onaangename geur af te geven? Dan is het tijd voor de airco check. Wij controleren voor u de airco op eventuele lekkages, maken de airco weer schoon en vullen hem bij. Zorg goed voor uw airco en voorkom dure reparaties of gezondheidsproblemen, laat uw airco eens per 3 jaar controleren en opnieuw bijvullen. 

Wij kunnen vrijwel alle typen airco onderhouden en repareren. Onze werkplaats beschikt over zowel oude als nieuwe type F-gassen. U bent dan ook van harte welkom met al uw hybride, personen- en lichte bedrijfswagens. We bieden voor uw airco de juiste service.

Vraag de verkoper naar de tarieven van airco services voor particulieren of bedrijven.

Wij helpen u graag

Heeft u een vraag over een van onze occasions, onze diensten of wilt u een afspraak maken? Laat het ons weten! Onze professionals helpen u graag.