Autoverhuur

Bij Auto Stuart Elst staat u nooit stil

Neem contact op

Ook wanneer uw eigen auto stilstaat zorgen wij ervoor dat u mobiel blijft. Krijgt u midden in de nacht pech of onderweg op vakantie? Wij staan dankzij onze mobiliteitspartner INQAR De Beijer Nijmegen 24 uur per dag, 7 dagen in de week binnen heel Europa voor u klaar. Zo bieden we autoverhuur wanneer u dit nodig heeft om mobiel te blijven.

INQAR De Beijer Nijmegen is onderdeel van een landelijk autoverhuurnetwerk bestaande uit daadkrachtige ondernemers die er hun specialisme van hebben gemaakt om u te voorzien van de juiste mobiliteit.

Wanneer uw auto bij ons komt voor onderhoudt of reparatie kunt u kiezen voor een leenauto. Zijn uw reparatiekosten boven de € 150,-? Dan krijgt u de leenauto kosteloos mee. Heeft u een eigen zaak waarvoor u een bus, oplegger of aanhanger nodig heeft? Ook dan helpen wij u graag met autoverhuur! Bij ons kunt u gewoon verder werken terwijl wij uw bedrijfswagen repareren.

Gaat u verhuizen of een ander voertuig vervoeren? Ook dan zorgen wij ervoor dat u mobiel bent! Wij beschikken over meerdere voertuigen, aanhangers en opleggers die u bij ons kunt huren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden die we u te bieden hebben.

Wij helpen u graag

Heeft u een vraag over een van onze occasions, onze diensten of wilt u een afspraak maken? Laat het ons weten! Onze professionals helpen u graag.