Auto Stuart Elst, een begrip in de regio!

Wij zijn ooit klein begonnen aan de Groenestraat in Elst. Inmiddels zijn wij verhuisd en vindt u ons aan de Voltweg 5 in Elst. Hier zijn onze werkplaats en de showroom onder een dak gevestigd. Vanaf 2015 zijn wij dan ook een universeel autobedrijf waar u niet alleen met uw personen-, bedrijfs- of lease auto’s terecht kunt, ook met uw camper, caravan en zelfs uw circuit of trackday auto bent u hier aan het juiste adres. Daarnaast helpen wij u graag met de koop en verkoop van gebruikte auto’s. Enkele jaren geleden zijn oprichter Chris Stuart en zijn zoon Liroy de samenwerking aangegaan en runnen nu samen het familiebedrijf.

Wij vinden uw mobiliteit belangrijk, daarom staan wij voor onze klanten met de JAMES – Stuart rijgarantie 24 uur per dag, 7 dagen in de week en binnen heel Europa voor onze klanten klaar via het noodnummer +31 888 778 150. Heeft u pech of weet u niet zeker of u wel verder kan rijden? Wij zorgen ervoor dat uw auto bij onze garage komt en regelen een leenauto voor u zodat u niet stil hoeft te staan. Ook wanneer het om uw bedrijfswagen gaat.

Op zoek naar een lease auto? Ook daarmee kunnen wij u van dienst zijn. Auto Stuart Elst is een officiële vestiging van JAMES Autoservice. Wij onderscheiden ons door professionele service en zorgen ervoor dat u totaal ontzorgd wordt.

Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk onze online voorraad of kom gerust eens langs!

Maak kennis met het team

Chris Stuart

Eigenaar

Chris Stuart

Liroy Stuart

Directeur

Liroy Stuart

Wij helpen u graag

Heeft u een vraag over een van onze occasions, onze diensten of wilt u een afspraak maken? Laat het ons weten! Onze professionals helpen u graag.