Bandenservice en verkoop

Maak een afspraak

U kunt bij ons terecht voor bandenservice van alle bekende merken en voor vrijwel alle voertuigen, banden opslag en banden onderhoud. Ook voor zwaardere voertuigen zoals lichte vracht- en bestelwagens, caravans, aanhangwagens en campers bent u bij ons aan het juiste adres.

Om veilig onderweg te kunnen zijn, zijn uw banden van groot belang. Het is van belang dat deze in topconditie zijn. Uw banden verliezen iedere maand een beetje lucht, controleer daarom regelmatig uw bandenspanning. Doorrijden met te weinig lucht in uw banden zorgt voor een snellere slijtage, een hoger brandstofverbruik en heeft een negatief effect op uw wegligging. Instructies voor de bandenspanning van uw voertuig vindt u in het instructieboekje van uw auto.

Ook het controleren van uw bandenprofiel is erg belangrijk voor uw rijveiligheid. Het profiel op uw banden zorgt voor grip op de weg en het afvoeren van water. Wij helpen u graag bij het controleren van uw bandenprofiel zodat u veilig gebruik kunt maken van uw auto. Plan eenvoudig en snel een afspraak in voor bandenservice aan uw voertuig.

Verder kunt u bij ons terecht voor

  • De levering en montage van alle merken zomerbanden/ winterbanden
  • RunFlat zomer- of winterbanden
  • All-season banden
  • (sport)Velgen

Wij helpen u graag

Heeft u een vraag over een van onze occasions, onze diensten of wilt u een afspraak maken? Laat het ons weten! Onze professionals helpen u graag.