Autodealer in de buurt

Op zoek naar een autodealer in de buurt van Arnhem en Nijmegen? Auto Stuart Elst is de oplossing. Wij zijn gevestigd aan de Voltweg 5 in Elst. U kunt bij ons terecht voor service & onderhoud, occasions, financiering en private lease. Wij onderscheiden ons door professionele service en zorgen ervoor dat u volledig ontzorgd wordt.

Service & Onderhoud

Wij bieden diverse diensten aan. Zo bieden wij o.a. sleepdiensten, airco- en mobiliteitsservice aan. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor autoverhuur, APK-keuringen, trekhaak offertes en bieden wij 24/7 pechhulp. Klik hier voor meer informatie over onze service & onderhoud diensten.

Occasions

Naast service en onderhoud bieden wij als autodealer in de buurt van Arnhem en Nijmegen ook occasions aan. Occasions zijn simpelweg tweedehands auto’s. Deze auto’s kunt u bekijken in onze showroom aan de Voltweg 5. Ook kunt u ze bekijken in onze online showroom. Bij ons heeft u de keuze uit Ford, Audi, Opel, Volkswagen en andere bekende merken.

Financiering

Na het vinden van de juiste auto houdt onze service niet op! Wij vinden het belangrijk om u ook te helpen bij het vinden van de juiste financiering voor uw nieuwe auto. Omdat wij nauw samenwerken met DTC-financieringen, kunnen wij u deskundig adviseren. Wij kunnen ter plekke samen in overleg uitzoeken welke financiering het beste bij u past en u een duidelijk voorstel doen. Natuurlijk bent u vrij om een andere aanbieder of financieringsvorm te kiezen.

Een afspraak plannen bij uw autodealer in de buurt!

U kunt bij ons eenvoudig online een afspraak inplannen. Hiervoor kunt u naar onze pagina ‘afspraak inplannen’ gaan. Vervolgens kunt u aangeven met welke service wij u kunnen helpen. Dan kunt u in onze agenda zien wanneer wij nog een gaatje hebben en wanneer het u uitkomt. Als u dit gedaan heeft kunt u uw persoonlijke gegevens invullen en dan is de afspraak gemaakt! Zo makkelijk is het om een afspraak met ons te maken. We helpen u graag verder.