Banden service

Het onderhouden van de banden van uw auto is van groot belang. Daarom bieden we bij Auto Stuart Elst banden service aan. Dit doen wij voor de bekende bandenmerken en vrijwel alle merken auto’s. Op deze manier zorgen we ervoor dat we iedereen veilig de weg op laten gaan. U kunt eenvoudig zelf plannen wanneer u de service uitgevoerd wenst te hebben. We lijnen de banden uit en balanceren deze ook en bieden dit aan voor concurrerende prijzen. 

Seizoenswissel en bandenopslag

U kunt bij Auto Stuart Elst BV terecht voor de wissel van uw zomer of winterbanden en de opslag van deze banden. Wij zorgen voor de juiste opslag van uw banden en zorgen dat deze verzekerd zijn.  Voor het wisselen van uw zomerbanden naar winterbanden geldt dat het seizoen loopt van 1 oktober tot en met 30 november. Voor de wissel van uw winterbanden naar zomerbanden geldt dat het seizoen loopt van 1 maart tot en met 30 april. Voor het wisselen/ophalen van uw banden buiten het seizoen worden andere tarieven gerekend. 

Voor particulieren rekenen wij een tarief van 65 euro ex BTW per wissel inclusief opslag. Voor bedrijven rekenen wij een tarief van 100 euro ex BTW. 

Per seizoen hanteren wij twee zaterdagen waarbij tegen een gereduceerd tarief de banden kunnen worden gewisseld.  Het ophalen of wisselen van banden geschiedt uitsluitend op afspraak.

 

Pechhulp Auto Stuart Elst

Niets is vervelender dan met pech langs de weg komen te staan. Onze pechhulp biedt u hulp en ondersteuning in zo’n situatie. Zo staat u er nooit alleen voor. We zorgen ervoor dat we uw auto bij de garage plaatsen. Hier kan onderhoud en banden service plaatsvinden. 

Het kan voorkomen dat u reparaties wilt laten uitvoeren aan uw auto. We kunnen verschillende reparaties uitvoeren. Bekijk onze service om meer te weten over onze beurten en reparaties. 

Onderhoud aan uw auto

Het regelmatig onderhouden van uw auto is niet alleen belangrijk voor uw veiligheid, maar kan ook schade voorkomen. Tevens draagt het bij aan rijcomfort. Om u het beste comfort en de juiste veiligheid te bieden, hebben we verschillende soorten onderhoud. U kunt bij ons een kleine beurt laten uitvoeren. Hierbij doen we een algehele controle en vullen we vloeistoffen bij waar nodig. In onze grote beurt vervangen we onderdelen die versleten zijn, controleren we de gehele auto en vullen we vloeistoffen bij. Zo kunt u na de beurt weer zorgeloos de weg op. Tenslotte bieden wij ook de Auto Stuart banden service aan

Afspraak maken banden service

Bij Auto Stuart Elst bieden we verschillende services. Op onze website kunt eenvoudig en snel een afspraak inplannen voor een specifieke service. Dit is natuurlijk afhankelijk van de problemen die zich voordoen met uw auto. Ook kunt u preventief een afspraak plannen om ervoor te zorgen dat problemen worden voorkomen.

Wilt u meer weten over onze banden service? Neem dan contact met ons op. We voorzien u van de juiste informatie of we plannen een afspraak in.