Bandenservice

Bent u op zoek naar een garage voor bandenservice? Auto Stuart Elst beschikt over een uiterst professionele en betaalbare bandenservice. Daarnaast bieden we verschillende occasions aan. Het aanbod bestaat onder andere uit auto’s van Ford, Kia, Nissan, Suzuki, SEAT, Škoda en Volkswagen. Onderstaand leest u informatie over de verschillende mogelijkheden. Ook krijgt u direct de mogelijkheid om een afspraak voor bandenservice in te plannen bij Auto Stuart Elst.

Bandenservice

U kunt bij Auto Stuart Elst terecht voor alles wat met de banden van uw auto te maken heeft. We verlenen diensten als de verkoop, opslag en onderhoud van verschillende banden. Deze diensten gelden voor personenauto’s bedrijfsauto’s en leaseauto’s. Ook zwaardere voertuigen zoals lichte vracht- en bestelwagens, caravans, aanhangwagens en campers vallen onder de bandenservice van Auto Stuart Elst. Daarnaast repareren we ook banden in het geval dat dit mogelijk is. 

Hieronder een overzicht van alle diensten:

  • Bandenopslag
  • (sport)velgen 
  • All-season banden
  • RunFlat winter- of zomerbanden
  • De levering van alle zomerbanden / winterbanden
  • Onderhoudscheck (profiel, spanning etc.) 

Hieronder checkt u de beschikbaarheid van onze banden en velgen. Hierbij krijgt u de optie om te filteren op merk, seizoen, runflat en kwaliteit. Zo kunt u de band kiezen op basis van grip op nat wegdek, brandstofefficiëntie klasse, extern rolgeluid, geschiktheid op offroad terrein en meer. Uiteraard kunt u deze zaken ook met een van onze medewerkers bespreken. Zij zoeken een gepaste band of velg uit voor uw wensen en behoeften.

Bandenservice

Plan een afspraak

Plan uw afspraak heel eenvoudig online in. Eerst kunt u aangeven voor welke activiteiten u een afspraak wilt inplannen. Vervolgens kunt u een afspraak maken in onze agenda en staat er overzichtelijk aangegeven welke dagen- en tijden beschikbaar zijn. Een afspraak inplannen doet u hier.

Mocht u overigens nog vragen hebben over de bandenservice voordat u een afspraak inplant dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.