Dealer van tweedehands auto’s

Bent u op zoek naar een dealer van tweedehands auto’s? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden verschillende merken en modellen tweedehands auto’s aan of helpen u uw auto te verkopen.

Showroom

Onze showroom is gevestigd aan de Voltweg 5 in Elst. U bent altijd welkom voor een kopje koffie en om rond te kijken. Door onze auto expertise kunnen wij u helpen met al uw vragen over de auto’s. In onze showroom hebben wij de automerken: Ford, Kia, Nissan, SEAT, Suzuki, Volkswagen en Škoda. Neem een kijkje in onze online voorraad.

Verkoop

Voor de verkoop van auto’s kunt u ook bij ons terecht. Wij zijn geïnteresseerd in allerlei verschillende auto’s zoals: personenauto’s, bedrijfsauto’s of lease auto’s. Maar ook in uw caravan, camper, circuit of trackday auto. Al met al zijn wij geïnteresseerd in veel verschillende auto’s.

Bandenservice

Bij deze dealer van tweedehands auto’s kunt u ook terecht voor het controleren en vervangen van banden. Tegenwoordig zien we steeds meer dat mensen hun banden niet meer zo vaak controleren. Het is belangrijk dat uw banden altijd in topconditie zijn. Elke maand verliezen uw banden een beetje lucht. Controleer daarom regelmatig uw bandenspanning. Doorrijden met te zachte banden kan slijtage en een hoger brandstofverbruik veroorzaken. Het is ook belangrijk om het profiel van uw banden te controleren. Het profiel op uw banden zorgt voor grip op de weg.

Bij ons kunt u terecht voor:

  • Bandenopslag
  • (sport)velgen
  • All-season banden
  • RunFlat winter- of zomerbanden
  • De levering van alle zomerbanden / winterbanden

Plan een afspraak

U kunt uw afspraak heel eenvoudig online inplannen. Eerst kunt u aangeven voor welke activiteiten u een afspraak wilt inplannen. Vervolgens kunt u een afspraak maken in onze agenda. Ook staat er aangegeven welke dagen wij beschikbaar zijn en welke dagen al volgeboekt zijn. 

Mocht u vragen hebben over deze dealer van tweedehands auto’s dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder