Occasion Dealer

Bent u op zoek naar een occasion dealer? Auto Stuart Elst is dé occasion dealer in de omgeving. Auto Stuart Elst biedt verschillende occasions aan waaronder de merken Ford, Kia, Nissan, SEAT, Škoda en Volkswagen. Hieronder leest u onze belofte en krijgt u tevens direct de mogelijkheid om een afspraak in te plannen bij Auto Stuart Elst. 

Occasion dealer en onze garage

Onze showroom is gevestigd aan de Voltweg 5 in Elst. U bent altijd welkom voor een kopje koffie, vragen omtrent onderhoud van uw auto of om even rond te kijken. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van auto’s kunnen onze medewerkers u van dienst zijn voor de meest uiteenlopende vragen. In onze showroom hebben we een breed assortiment aan verschillende occasions staan voor een eerlijke prijs en waardige kwaliteit. Check hier een actueel overzicht van alle beschikbare modellen. 

Auto Stuart Elst is gecertificeerd verkoper van onder andere personenauto’s, bedrijfsauto’s en leaseauto’s. Wij vragen als dealer altijd een eerlijke prijs voor de occasion. Alle auto’s zijn geslaagd in de nodige tests. Bel ons gerust even op voor informatie over dit soort voertuigen en check direct de beschikbaarheid ervan. 

ocassion dealer

Plan een afspraak

Heeft een specifieke occasion uw interesse gewekt? Dan zijn er verschillende zaken waar u rekening mee dient te houden bij de aanschaf. Onze medewerkers begeleiden en adviseren u tijdens de gehele verkoop. We lopen met u door alle nodige stappen heen ter controlering van de auto. Dit doen we transparant en eerlijk.

U kunt uw afspraak heel eenvoudig online inplannen. Eerst kunt u aangeven voor welke activiteiten u een afspraak wilt inplannen. Vervolgens kunt u een afspraak maken in onze agenda en staat er overzichtelijk aangegeven welke dagen- en tijden beschikbaar zijn. 

Mocht u overigens nog vragen hebben voordat u een afspraak inplant dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.