Service auto

Onderhoud en service zijn belangrijk voor uw auto. Hiermee zorgt u ervoor dat u veilig de weg op kunt. We controleren uw auto grondig om mogelijke problemen op te sporen. Daardoor kunnen we gevaarlijke en onprettige situaties voorkomen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw auto. 

Onderhoud en service

Door uw auto regelmatig te laten controleren, kunnen we problemen vroegtijdig vaststellen. In overleg met u kunnen we in de meeste gevallen het probleem zo snel mogelijk verhelpen. We willen uiteraard dat u snel weer mobiel bent en veilig de weg op kunt. 

Pechhulp service auto

Het laatste wat u wilt, is pech met uw auto. Helaas heeft u dit niet altijd in de hand. Daarom bieden wij u ook pechhulp wanneer u langs de weg komt te staan met schade. We zorgen ervoor dat we uw auto bij ons in de garage kunnen repareren. Zo hoeft u zich hier niet druk om te maken. Wij regelen dit graag voor u en uw auto. 

Banden service auto

Het controleren van uw banden is van groot belang. We controleren het profiel dat op de banden zit. Wanneer het profiel versleten is, kan het namelijk zo zijn dat de grip op de weg afneemt. Hierdoor ervaart u een minder prettige wegligging en is er een grotere kans op ongelukken. We bieden niet alleen service aan uw auto, maar bieden u ook de volgende services aan bij Auto Stuart Elst. 

  • De levering en montage van alle merken zomerbanden/ winterbanden
  • RunFlat zomer- of winterbanden
  • All-season banden
  • (sport)Velgen
  • Bandenopslag

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden of wilt u weten wat we nog meer voor u kunnen betekenen? Bekijk dan ook eens onze occasions, private lease en financiering. We voorzien u daarnaast graag van een advies dat past uw wensen of behoeften.